Kraamcadeau Meisje

Leuke kraamcadeaus voor de geboorte van een meisje!  Door de bijzondere samenstelling van onze cadeaupakketjes gaat u altijd met een uniek en origineel kado op kraambezoek! Komt u niet aan kraambezoek of de babyshower toe, maar verstuurt u wel graag een kraamcadeau? U kunt ook een mooi wenskaartje versturen en die samen met het kraamcadeau door ons laten bezorgen bij de kersverse papa en mama!

Nachtlamp Nijntje - Leuk Kraamcadeau Jongen en Meisje

!
Kraamcadeau Jongen en Meisje

 Dit lampje gaat na 12 minuten vanzelf weer uit. Handig om te gebruiken wanneer de baby voeding nodig heeft of zijn speen kwijt is.

   
     Inhoud Kraamcadeau:
   - Nachtlampje Nijntje
 
                            € 13,95

Letters BABY - Kraamcadeau meisje

!

            Leuk om buiten op te hangen,
         zo ziet iedereen wie er is geboren!

    Inhoud Kraamcadeau:
  - Letters BABY
  -  18 cm hoog, 15 cm breed, 3 cm dik
  - Materiaal binnenkant: Hout
  - Materiaal buitenkant: Stof

                                   € 19,95           

Kraamcadeau online bestellen. Waarom bij Cinderellys Cadeaupakketten?

!

De geboorte van een kind is een bijzondere gebeurtenis. Of het nou een jongen of een meisje is, er hoort een bijzonder cadeau bij. Zoekt u een leuk kado idee voor de geboorte van een baby? De cadeaupakketten van Cinderellys.nl zijn uitermate geschikt om te geven als kraamcadeau. Denk dan aan een geboortekrans / deurhanger. Dat is een uniek baby cadeau. Ook een luiertaart is een origineel kraamcadeau. Gevuld met kwaliteitsproducten maakt u de kersverse ouders hier heel bij mee! Het is ook leuk om als geboorte cadeau een combinatie van knuffels en benodigdheden voor de baby verpakt in een cadeaumandje te geven. Cinderellys.nl maakt van elk cadeaupakket een feestje om te krijgen en te geven! Elk leuk kraamkado wordt stijlvol verpakt. U kunt er ook voor kiezen om het kraamkado te laten bezorgen bij de babyshower of laat het kraamcadeau door ons bezorgen bij de kersverse ouders en de nieuwe baby! Ook voor bedrijven is het interessant om de kraamcadeaus te laten bezorgen bij hun personeel.