Over ons

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? Dan bent u hier aan het juiste adres. Cinderellys.nl biedt diverse cadeaupakketten aan in verschillende categorie├źn. Zoekt u een leuk cadeau voor een nieuwe woning? Bekijk de cadeaupakketjes onder het kopje Housewarming voor een nieuwe woning kado. Zoekt u een origineel kado voor een vriendin? De kadopakketten van Body & Wellness zijn uitermate geschikt! Wilt u een aardigheidje geven aan een vriend of vriendin? Onder het kopje aardigheidje staan leuke kadopakketten. Heeft u geen tijd om naar een babyshower, kraamfeest of op kraamvisite te gaan, maar wilt u wel een kraamcadeau geven? Laat een kraamkado door ons versturen en bezorgen bij de kersverse ouders! Ook voor bedrijven zijn de cadeaupakketten geschikt om te geven aan hun personeel. De kadopakketten zijn ook te gebruiken als relatiegeschenken. U kunt ervoor kiezen om het kado te laten bezorgen waar u maar wilt. Bij u thuis, op het werk of bij uw personeel, vrienden of familie in huis!

Cinderellys.nl is een webwinkel gericht op de verkoop van kleinere cadeaupakketten. Bij de samenstelling van onze cadeaupakketten staat kwaliteit van de producten voorop. Met  bekende merken als Countryfield, Zwitsal, Pampers, Lief, Difrax, Nijntje, Douwe Egberts, Pickwick, Nestle, enz. proberen wij zoveel mogelijk kwaliteit in een kadopakket te
stoppen. De oprichting van Cinderelly's is niet alleen ontstaan omdat wij het leuk vinden
cadeautjes bij elkaar te zoeken, maar ook omdat wij ervan genieten om ieder cadeautje zo bijzonder mogelijk in te pakken. Cinderelly's Cadeaupakketten maakt van ieder cadeaupakket een feestje om te geven en te krijgen! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over hoe uw cadeaupakket wordt in gepakt, het zal in ieder geval op een bijzondere manier gebeuren.
Omdat wij ons graag op deze manier willen onderscheiden, worden er ook geen kosten gerekend voor onze inpakservice. Wij hopen dat u zult genieten van uw aankopen bij Cinderellys.nl en dat u met veel plezier blijft terugkomen!