Cadeauservice
Onze Cadeauservice
Bedrijven en winkels hebben het druk. Uw werknemers nemen veel uit handen en maken lange dagen om al het werk af te krijgen.  Daarom is het belangrijk om stil te staan bij uw personeel op de momenten die voor hen bijzonder zijn.
Zoals verjaardagen, geboorte van een kind, ziekte, huwelijk, zwangerschap, jubileum etc.  Ook u of uw relatiebeheerder heeft het waarschijnlijk druk, waardoor er mogelijk te laat aan deze bijzondere momenten wordt gedacht, of simpelweg te veel werk en tijd in gaat zitten.

Cinderelly's Cadeaupakketten biedt u een oplossing waardoor u een hoop werk en tijd bespaart. Veel bedrijven gingen u voor en hebben hier positieve ervaringen mee.
 
Wat bieden wij u?
Cinderelly's Cadeaupakketten verzorgt voor alle gelegenheden een passend cadeau. Het cadeau wordt verzonden naar uw personeel, uw klanten of uw bedrijf. U verstrekt ons een relatielijst met daarin de naam, het geslacht, de geboortedatum van de ontvanger en het adres waar het cadeau naar mag worden verstuurd. Ook is het mogelijk om voorkeuren voor producten op te geven. Bijvoorbeeld een fles wijn, een goed boek of iets dergelijks.
 
Aan de hand van de geboortedatum kunnen wij de datum en de leeftijd van de jarige zien en een passend cadeau versturen. Dit geldt niet voor de geboorte van een kind, een zwangerschap, jubileum, een of huwelijk of bij ziekte. Daarom nemen wij desgewenst elke maand contact met uw bedrijf op om te kijken of er nog iets veranderd is aan de relatielijst of om cadeaus voor nieuwe gelegenheden met u door te nemen. Ook is het mogelijk om ons een e-mail te sturen met daarin de naam van de ontvanger en de gelegenheid. Wij zullen direct, of op de gewenste datum, het cadeau samenstellen en versturen.

Wij beperken onze cadeauservice niet tot het assortiment van de website. Wij stellen speciaal voor u ook andere cadeaupakketten samen. Bijvoorbeeld, als u weet dat een collega zich enorm verheugd op die bepaalde fles wijn of graag naar de bioscoop gaat.

Per maand ontvangt u een factuur waarop de BTW gespecificeerd is.
Het is mogelijk om contact met ons op te nemen per e-mail of telefoon.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

E-mail: info@cinderellys.nl
Telefoonnummer: 026 3333 799